Személyes tanácsadás

Nincs olyan ember a Földön, aki mindenről mindent tudna, ez egyszerűen képtelenség. Viszont vannak emberek, akik sokkal többet tudnak, több tapasztalattal rendelkeznek a saját szakterületükön vagy akár több területen, mint mások. Őket hívjuk Profiknak, Specialistáknak.

Hála Istennek nekem sem egyedül kellett végigcsinálnom ezt a nehéz időszakot, hanem találkoztam néhány különleges emberrel.

Ilyen például a Gyógytornászom, aki nem az első volt életemben, (tehát van viszonyítási alapom) de a legjobb. Mindenre gondolt. Megtanította, hogyan üljek, álljak, feküdjek, hogyan tartsam a kezemet, milyen gyakorlatokat végezzek, hány fokos vízben fürödjek... stb.

Ezeket soha, sehol, senki más még csak nem is említette nekem. (Tervezem, hogy Őt is bevonom egy közös projektbe, hogy Nektek is segítsen).

A másik pedig egy fantasztikus, mindig jókedélyű fiatalember, akitől már addig is rengeteget tanultam az egészséges életmódról.

Ő lett a Mentorom. Nemcsak megtanított arra, milyen életmód segít a gyógyulásomban, hanem gyakori telefonkapcsolatban voltunk és lelkileg is óriási támaszom volt. Nagyon hálás vagyok neki!

Akkor nem is tudtam, hogy milyen sokat számít, hogy van valaki, aki el tud látni megfelelő tanácsokkal, bíztat, támogat, bármikor felhívhatom, meghallgat és segít!

Szeretnék én is egy olyan Mentora lenni azoknak, akik ezt igénylik, aki megmutatja az utat és végigvezet rajta. Persze, Nektek annyival könnyebb dolgotok lesz, hogy a könyvemet elolvasva rendelkeztek majd minden szükséges információval. De ha személyre szabott konzultációt, tanácsadást szeretnél, akkor bizonyos időpontokban elérhető leszek Skype-on vagy találkozhatunk személyesen is.

Ha szeretnél velem beszélni, üzenj nekem itt !  Örülök, ha személyesen is megismerhetlek és segíthetek!  Edith