Vajon sikerül? Vajon meggyógyulsz?

2012.02.23 10:47

Benned is felmerült ez a kérdés?

Elég durva, amikor az embernek azt mondják, azt olvassa, hogy gyógyíthatatlan.

Ijesztő, félelmetes, embert próbáló. Meg leszel próbálva minden értelemben, mint ahogy ez és más betegség is zajlik: testi, lelki és szellemi vonatkozásban egyaránt. Szorosan össze leszel zárva a saját tükörképeddel és nem tudsz nem belenézni.

Megtudod, mennyire bírod a fájdalmat, a tehetetlenség-érzetet, a bizonytalanságot, milyen mélységekbe engeded le a lelkedet és tudsz-e ezeknek megálljt parancsolni.

Akarsz-e tenni a gyógyulásodért? Vagy várod, hogy magától megoldódjon? Esetleg, hogy mások oldják meg? Ez egy attitüd- vagyis hozzáállás mérő.

Ha teszel érte, hogy rendbejöjj, mennyit teszel meg? Maximum vagy minimum?

Kb. 20 éve építek egy üzletet, amiben nem alkalmazottakkal, hanem olyan emberekkel működöm együtt, akik változtatni akarnak az életükön. Álmuk van, céljuk van és annak eléréséhez elkezdünk együtt dolgozni. Nagyon érdekes, pontosan ugyanezek a kérdések jönnek felszínre, mint a gyógyulás kapcsán.

Megismétlem:

  • van-e célod?
  • akarsz-e tenni érte?
  • tényleg teszel is érte?
  • vagy várod, hogy magától megoldódjon?
  • vagy várod, hogy valaki megoldja Neked? Helyetted?
  • mennyit teszel meg: maximum vagy minimum?

A legtöbben- sajnos- előbb vagy utóbb elkezdenek alkudozni. De ez valójában megalkuvás és belenyugvás, hogy ez van, elfogadom a helyzetet így, ahogy van.

Van egy hírem:

Amit elfogadsz, azt nem tudod megváltoztatni!!!

Ha van egy célod: ragaszkodj hozzá és tegyél meg mindent és még annál is többet! Tudod, pont ez a hozzállás különbözteti meg a sikeres embert a sikertelentől! A sikeres ember, azért lett sikeres, mert nem alkudozik! Megtesz mindent és még annál is többet. Addig csinálja, míg el nem éri, míg meg nem valósítja!

Én tudatában vagyok annak, hogy ez a hozzáállás nagyban elősegítette, hogy meggyógyultam. Kellenek a vitaminok, az egészséges táplálkozás, mozgás, de ha út közben megállsz, mert túl nehéz, túl drága, túl sokáig tart, nem mindig látod, hogy eredményes, akkor nem jutsz el a célig! Az emberek sokszor nem is látják, milyen közel voltak az eredményhez, az áttöréshez, mikor feladják.

Te ne kövesd el ezt! Ne add fel! Menj tovább! Egészen addig, míg odaérsz, ahova akartál még az út elején!

Nem lenne vicces, ha mondjuk elindulnál autóval Rómába a családdal és félúton azt mondanád nekik: -Á, ez nem megy! Túl hosszú az út, sokáig tart, drága, nehéz... álljunk meg itt. Megállsz és ott maradtok, ahol vagytok... vagy továbbmentek gyalog ????

Ha nekem sikerült, Neked is sikerülhet! De! Én nem csak úgy véletlenül gyógyultam meg! Nem azért, mert jókor voltam jó helyen, vagy szerencsém volt... Addig kerestem, kutattam, míg össze nem raktam azt a módszert testileg, lelkileg, szellemileg egyaránt, ami a gyógyulást idézi elő! Nem próbálkoztam, nem vártam, hogy majd valaki segít és anélkül, hogy én magam bármit tennék... Volt, aki segített, de meg kellett tennem, amit javasolt ahhoz, hogy meggyógyuljak! Korábban is tőle tanultam az egészséges életmódról, de most kaptam egy kis továbbképzést... köszönet és örök hála érte!!!

Persze, abban szerencsém volt, hogy már előtte 18 éven át képeztem magamat és ezért volt tudásom az egészséges életmódról és rendelkeztem (és jelenleg is) egy győztes hozzáállással! De azt sem a Húsvéti nyuszi hozta! Meg kellett dolgoznom érte. 

Szóval, segíthetek Neked is. De tudom, hogy sajnos nem tudok mindenkin segíteni. Ehhez Te is kellesz! Kell, hogy igazán akard, kell, hogy elfogadd, hogy csak akkor juthatsz el oda, ahol én vagyok, ha pontosan azon az úton mész, ami oda vezet!

 Ha megcsinálod a 100%-át annak, ami kell hozzá. Alku nélkül!

Nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan beteg! Döntsd el, hogy Te meggyógyulsz és csináld végig!