Miért eper?

2012.02.14 02:06

Amikor elkezdtem a honlapom szerkesztését, rengeteg sablon, háttér közül lehetett választani. Természetesen valami témához kapcsolódót kerestem. Voltak gyögyörű virágok, gyógynövények, csodaszép nők elégedett mosollyal a masszázságyon, doktorbácsi sztetoszkóppal a nyakában... egyik sem volt az igazi.

Aztán megláttam ezeket a gyönyörű piros epreket... Nem tudom, Te hogy vagy vele, én imádom! Szerintem az egyik legfinomabb gyümölcs! Erről a képről szinte mosolyognak ránk! A tavaszi napsütés és maga az egészség köszön vissza!

Tudod, mikor beteg lettem és a diagnózis után hazafelé jövet megvettem az első könyvemet az Arthritis-ről, kinyitottam és nem tudtam olyan gyorsan becsukni, hogy meg ne lássam azokat a képeket. Eldeformálódott, görbe ujjak, duzzadt térdek, járókeret, tolókocsi és egyéb eszközök néztek rám. Tudtam, hogy nem szabad ezeket nézegetnem!

Mert amit a szemünk lát, azt az agyunk elhiszi!!!

Ezt én pontosan tudtam és tudatosan kerültem minden negatív képet. Mert ha meg akarsz gyógyulni, fontos, hogy mi van a fejedben, mire gondolsz, mit látsz, mit vizualizálsz!

Amikor az ujjaim görcsösen befelé görbültek és az orvos azt mondta, hogy ez így marad... fogalmam nincs, honnan volt annyi erőm, hogy nem roppantam össze ettől és a többi változástól a testemen, de folyamatosan vizualizáltam, hogy egyenes, szép ujjaim vannak. (Nem lesznek, hanem vannak!) Tudod, mi történt? Igazam lett! Egyenesek, egyre jobban működnek, újra erősek és eltűntek a reuma-csomók is!!!

Hát ezért döntöttem úgy, hogy nem fogok csúnya, ijesztő képeket feltölteni, nem fogsz ilyesmit találni sem itt a honlapon, sem a facebook oldalon! Csak szép, kedves, vidám, pozitív fotókat, hogy az legyen a fejedben!

Hát, ezért eper. 

De van mégegy oka is: az eper az egyik legegészségesebb gyümölcsünk. Méregtelenít, tisztítja a vért, tele van vassal, C és E-vitaminnal és a kutatások is azt támasztják alá, hogy kifejezetten ajánlott az RA-soknak! 

 
Hamarosan itt a tavasz, használjátok ki Ti is ennek a zamatos csodának a gyógyító erejét és tartsatok velem itt a honlapon! 
 
 
Üdvözlettel: Borbély Edith
 
arthritismentor@gmail.com